Hofstraat 11 - 2460 Kasterlee

Laminaat van de beste kwaliteit

Laminaat geeft uw interieur een warme uitstraling tegen een betaalbare prijs

Tom Van Gorp - LaminaatLaminaat is een vloerbedekking die bestaat uit kunststofplaten die de laatste decennia steeds meer aan populariteit wint, omdat het bijzonder goed oogt en vaak ook erg duurzaam is. Het is te vergelijken met parket, maar dan wel gemaakt van kunststof. Bovendien is het ook goedkoper.

Uw adres voor kwaliteitslaminaat

Als u laminaat wilt laten plaatsen, kunt u bij ons te Turnhout terecht voor zowel de aankoop als plaatsing van een volledige laminaatvloer. Op een professionele manier, die achteraf een maximale levensduur van uw vloer zal garanderen, installeren wij de panelen met de juiste materialen en producten. Hiervoor werken wij graag met het merk Quick-Step. Zo zijn we steeds zeker van een hoge duurzaamheid en een laminaat van goede prijs kwaliteit.

Neem contact op voor advies of een vrijblijvende offerte

Vraag vandaag nog uw prijsofferte aan of neem contact op voor meer informatie. Wilt u liever enkel wat advies over het plaatsen van laminaat regio Turnhout, in de regio Kasterlee en 30km rondom? Geen probleem! Twijfel niet langer en contacteer ons via de contactpagina van deze website!

Top