Hofstraat 11 - 2460 Kasterlee

Geniet van een extra ruimte dankzij onze professionele zolderinrichting

Tom Van Gorp - ZolderinrichtingWij hebben heel wat ervaring met zolderinrichting regio Turnhout, Kasterlee, Geel, Retie, Dessel, Mol, ... Vanuit deze ervaring blijkt dat een zolder vaak niet voor zijn volle potentieel benut wordt. Deze kan immers gezien worden als een volwaardig deel van uw huis, in plaats van louter een opslagplaats. Zo vergt het bijzonder weinig moeite om een zolder om te toveren tot bijvoorbeeld een extra slaapkamer, leefruimte of, als hij groot genoeg is, verschillende ruimtes.

Zolderinrichting volgens uw wens en budget

Wij zijn uw partner voor een complete zolderinrichting te Kasterlee en 30 km errond. Wij zorgen voor de volledige transformatie van uw ruwe zolder tot een volledig afgewerkte ruimte. Daarvoor isoleren we eerst de hele boel. Bovendien leggen we een nagelnieuwe vloer, bijvoorbeeld met laminaat. Indien u dat wenst, kunnen we ook veluxen en of binnendeuren plaatsen. Hoe dan ook, het volledige project wordt helemaal uitgevoerd volgens uw wensen en budget.

Geef vandaag nog een nieuw leven aan uw zolder

Met de zolderinrichting benut u het volledige potentieel van uw zolder pas echt! Bovendien zorgen wij altijd voor een faire prijs en een professionele uitvoering van de werken.

Contacteer ons via de contactpagina van deze website voor een afspraak of meer informatie!

 

Top