ISOLATIE BINNENMUREN

Verlaag uw energiefactuur en verhoog uw wooncomfort door uw binnenmuren te isoleren, en doe daarvoor beroep op de expertise van Tom Van Gorp. Samen met zijn team is hij gespecialiseerd in BEN isolatie, dakisolatie, thermische isolatie en akoestische isolatie

Alle mogelijke isolatiewerken die nodig zijn om uw energiefactuur aanzienlijk te doen dalen, dus. De laatste jaren zijn de kosten voor uw verwarming, stookolie en aardgas aanzienlijk gestegen, en dus is het alleen maar in uw voordeel om zoveel mogelijk te besparen op uw brandstofverbruik. Uw portefeuille zal u dankbaar zijn!

Een lage EPC

Dat een EPC (Energie Prestatie Certificaat) verplicht is bij de verkoop van uw woning, hoeven we u niet te vertellen. Het toont aan toekomstige kopers immers hoe laag (of hoog) het energieverbruik van de woning is. Het spreekt dus voor zich dat een lage score op het EPC, gelijk is aan een hogere waarde van uw woonst. Om een mooie score op uw EPC te bekomen, is een goede isolatie onontbeerlijk. 

Akoestische isolatie

Met de hulp van akoestische isolatie kunt u geluidshinder van buitenaf (of eventueel binnen in huis) aanzienlijk verminderen. Welke geluidsisolatie en techniek u moet toepassen, hangt af van uw bouwconstructie en van de oorzaak van het geluid. 

Er zijn twee soorten akoestische isolatie:

  • Geluidsisolatie van binnenuit
  • Geluidsisolatie van buitenaf 

Plaatsen van binnenmuur-isolatie

Uw volledige woning isoleren of slechts enkele kamers onder handen nemen? Tom Van Gorp is uw vakman als het aankomt op het plaatsen van duurzame isolatie in uw woning. Ook voor het isoleren van uw zolder of uw houtskeletbouw, kunt u op Tom en zijn gedreven team rekenen. Daarnaast leveren we ook nuttig advies, deskundige tips en zelfs professionele hulp aan doe-het-zelvers. 

Contact en vrijblijvende offerte

Heeft u nog bijkomende vragen? Wenst u meer info over gyprocwerkenzolderinrichtingtegelplafonds of laminaatvloeren? Of heeft u nog specifieke vragen of wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten? Neem dan contact op met Tom Van Gorp of maak meteen een afspraak zodat we bij u kunnen langskomen en samen onze mogelijkheden kunnen overlopen. Een offerte op maat is uiteraard vrijblijvend. 

Project1

Project2

Project3

Project4