Laminaat 

Laminaat is een soort vloerbedekking die bestaat uit kunststofplaten en die uw interieur een warme uitstraling geeft aan een betaalbare prijs. Laminaat als vloerbedekking heeft de laatste decennia aan populariteit gewonnen, mede omdat het bijzonder goed oogt en vaak erg duurzaam is. 

We kunnen laminaat vergelijken met parket, maar dan gemaakt van kunststof en verkrijgbaar aan lagere prijzen. Vertrouw op een echte vakman als Tom Van Gorp om uw laminaat te plaatsen. 

Specialist in kwaliteitslaminaat

Als u laminaat wilt laten plaatsen, kunt u bij Tom Van Gorp terecht voor zowel de aankoop als de plaatsing van een volledige laminaatvloer. Op een professionele manier die achteraf een maximale levensduur van uw vloer garandeert, installeert deze specialist de panelen met de juiste en kwalitatieve materialen en producten. Om ervoor te zorgen dat u nog jaren kunt genieten van uw duurzame laminaat, werkt Tom Van Gorp met het gerenommeerde merk Quick-Step. Voor onze dierbare klanten is namelijk alleen het beste goed genoeg. 

Voordelen van laminaat

Niet alleen is de populariteit van laminaat gestegen dankzij de interessante prijzen en de warme, tijdloze look, maar ook is laminaat makkelijk in onderhoud en kruipt er geen vuil in de platen, wat bijvoorbeeld bij tapijten wel het geval is. Ook in vergelijking met parket is laminaat onderhoudsvriendelijker: parket is poreus en moet te gepasten tijde afgeschuurd worden en behandeld worden met olie of vernis. Laminaat daarentegen is minder gevoelig voor vlekken en erg makkelijk om te reinigen. 

Contact en vrijblijvende offerte

Vraag gerust uw prijsofferte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden die we bieden met laminaat. Wilt u enkel advies krijgen over het plaatsen van laminaat? Wenst u meer info over gyprocwerkenzolderinrichtingtegelplafonds of isolatie? Of heeft u nog specifieke vragen of wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten?Geen probleem! Ook in dat geval kunt u beroep doen op de kennis en kunde van Tom en zijn werklieden.