Tegelplafonds geplaatst door een vakman

Dat een plafond niet enkel een functionele maar ook een esthetische functie heeft, hoeven we u niet te vertellen. Uw plafond maakt namelijk deel uit van de aankleding van uw ruimte en woning. 

Investeren in tegelplafonds is een slim idee, aangezien het uitzicht uw plafond deels de perceptie en de look van een kamer bepaalt. In dat opzicht is het belangrijk dat u bij het bouwen of verbouwen van uw ruimte rekening houdt met de plaatsing van een mooi plafond dat overeenkomt met uw persoonlijke smaak en stijl. Tom Van Gorp luistert naar uw wensen en probeert dan ook uw stijl netjes te laten terugkomen in uw splinternieuw plafond. 

Plaatsing van systeemplafonds

Tom Van Gorp staat u graag bij als adviseur in de keuze van de juiste materialen en een gepast plafondsoort. Of u nu een professional of een particulier bent, dankzij de tips en de kennis van Tom Van Gorp en zijn vakmannen, beschikt u weldra over een plafond dat naadloos aansluit bij de rest van uw woning. We werken met verschillende kwaliteitsmerken zodat u zeker bent dat uw plafond jarenlang meegaat. Een tegelplafond oogt mooi, kan knap afgewerkt worden én is bovendien snel en gemakkelijk te plaatsen. Aarzel niet en investeer in een prachtig plafond dat bijdraagt aan een frisse look van uw ruimte(s) en woning. U zult er nog jaren van kunnen genieten! 

Contact en vrijblijvende offerte

Zoekt u iemand die uw tegelplafonds uitermate nauwkeurig plaatst? Heeft u nog bijkomende vragen over onze diensten en onze mogelijkheden?  Wenst u meer info over gyprocwerkenlaminaatvloeren, zolderinrichting of isolatie? Neem dan gerust contact op met Tom Van Gorp en informeer naar een vrijblijvende offerte. Hij komt graag langs om alles op te meten en de werken met u in detail te bespreken. Gedurende het hele proces wordt er uiteraard rekening gehouden met uw verwachtingen.