NIEUW: Vanaf nu AIRLESS pleisteren.


Spuitplamuur is een speciaal soort plamuur dat wordt gebruikt om oppervlakken glad te maken voordat deze worden geschilderd. Het is een zeer fijne en lichtgewicht plamuur die met behulp van een spuitpistool wordt aangebracht. Spuitplamuur is een ideale keuze voor grotere oppervlakken, omdat het snel en efficiënt kan worden aangebracht. Het grote voordeel van spuitplamuur is dat het een zeer glad oppervlak creëert dat perfect is voor het schilderen. Het is ook zeer duurzaam en kan zwaardere oppervlakken zoals metaal en kunststof aan. Spuitplamuur is verkrijgbaar in verschillende varianten, afhankelijk van de toepassing en het type ondergrond waarop het wordt aangebracht. 


GYPROC IS HET IDEALE AFWERKINGSMATERIAAL

Op zoek naar een vakman die uw gyprocwerken uitvoert? Tom Van Gorp is uw man! Deze vorm van droogbouw maakt gebruik van gipsplaten en is een erg dankbaar product om te hanteren in de bouwsector.

Bovendien kent gyproc veel toepassingen, van eenvoudige tot gedetailleerde constructies. Zo kunt u bij vakman Tom terecht voor het plaatsen van valse wanden, het afwerken van uw houtskeletbouw met passende gyprocplaten en het verlagen van plafonds. Daarbij verkiest hij bijvoorbeeld om niet met plastic pluggen te werken omwille van de brandveiligheid. U hoort het: door met gyproc te werken, kunnen we u snel een piekfijn resultaat leveren dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Gyproc in combinatie met verwarming

Een nieuwe toepassing van gyproc is het plaatsen van verwarming achter de platen. Dit systeem werkt op dezelfde manier als bij vloerverwarming en is bijvoorbeeld ideaal voor huizen die werken met een warmtepomp. Het zorgt voor een zalige koelte in de zomer en deugddoende warmte in de winter. Wat wilt u nog meer?! 

Zelf gyproc plaatsen? Tom helpt u op weg

Tom en zijn team helpen zelfplaatsers en doe-het-zelvers maar al te graag opweg met deskundige tips over gyprocwerken. U kunt hen zelfs vragen om enkele uren te komen helpen met uw project of om langs te komen voor deskundig en gericht advies. Bovendien helpen ze ook bij het afwerken van uw zelfgeplaatste gyproc. 

Contact en vrijblijvende offerte

U kunt steeds vertrouwen op de professionele raad van gyprocspecialist Tom Van Gorp. Wenst u meer info over isolatie, zolderinrichting, tegelplafonds of laminaatvloeren? Of heeft u nog specifieke vragen of wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten? Neem dan gerust contact op met ons team voor een vrijblijvende afspraak en een gratis offerte voor uw gyprocwerken.