Zolderinrichting

We kennen allemaal wel iemand die zijn of haar zolder gebruikt om allerlei spullen te stockeren die men niet meteen nodig heeft. Of misschien puilt uw eigen zolder wel uit van oud speelgoed, van gedateerde decoratie, van oude cursussen of documenten die u helemaal niet meer gebruikt? 

Zou het niet veel fijner zijn om een extra ruimte te creĆ«ren in uw woning waar geleefd, geslapen, gespeeld of gewerkt kan worden? Precies! Tom Van Gorp heeft intussen heel wat ervaring met het functioneel verbouwen en inrichten van zolders. Al te vaak fungeren zolders slechts als opslagruimte in plaats van als volwaardige ruimte. Jammer, toch? Schakel daarom Tom Van Gorp in en geniet binnen een mum van tijd van een volwaardige extra ruimte in uw woning. Een zolder omvormen tot een extra slaapkamer, een leefruimte, een speelkamer of een bureau, is een klusje dat deze vakman samen met zijn gepassioneerde werknemers op 1, 2, 3 voor u klaart! 

Zolderinrichting volgens uw wens en budget

Tom Van Gorp is uw ideale partner voor de complete inrichting van uw zolder. Hij zorgt voor de volledige transformatie van uw ruwe zolder tot een afgewerkte ruimte. Tijdens de bouwwerken isoleert deze vakman uw zolder en legt hij een nagelnieuwe vloer die jaren kan meegaan, bijvoorbeeld met laminaat. Indien gewenst, kan het team van Tom Van Gorp ook veluxen of binnendeuren plaatsen. Uw bouwproject wordt hoe dan ook helemaal uitgevoerd volgens uw wensen en uw budget, zodat het eindresultaat precies is zoals u het voor ogen had. 

Contact en vrijblijvende offerte

Wenst u meer informatie over het inrichten van zolders? Kan een prijsofferte wat duidelijkheid bieden wat betreft de geschatte kosten? Wenst u meer info over gyprocwerken, laminaatvloerentegelplafonds of isolatie? Maak dan gerust een afspraak zodat we vrijblijvend kunnen langskomen om uw zolder op te meten en een werkplan kunnen uitstippelen op maat van uw project.